Fotoboek verkopen

Met MyAlbum Pro kun je zelf de prijs voor een fotoboek instellen. Verdien geld iedere keer als het boek wordt verkocht. Open het album waarvoor je een commissie wil instellen en klik rechtsboven op de drie bolletjes, selecteer 'fotoboek prijs...' en stel je commissie in.

De commissie is  een vergoeding voor jouw werk als maker van het album. Bezoekers kunnen het product, de maat en de vorm kiezen die ze kiezen en hun aankoop voltooien. 100% van de vergoeding wordt binnen twee werkdagen uitbetaald. Je ontvangt de inkomsten op het account dat is gebruikt om het Pro-account te betalen. Er is geen minimale uitbetaling.