Makkelijk een fotoboek maken met MyAlbum

Upload je foto's en video's en laat de slimme algoritmes van MyAlbum het album voor je klaarzetten, het ziet er direct prachtig uit! Uiteraard kun je het album ook nog bewerken als je wil, hiervoor klik je rechtsboven op het potlood . In de het fotoboek afdrukvoorbeeld klik je op het menu knopje rechtsboven (...) en vervolgens kies je voor 'bewerkmodus openen'. Pas vervolgens de volgorde en grootte aan door de foto's beet te pakken en te verslepen naar een andere positie. Ook is het mogelijk de vorm van je foto's te veranderen.

Maak het verhaal compleet

Maak je album nog leuker door het te verrijken met tekst, een kaartje van de omgeving, het weer, kleur en iconen bijvoorbeeld.