Locatie wijzigen of verfijnen

Toeristische informatie is gebaseerd op de locatie waar foto's zijn genomen, hiervoor gebruikt MyAlbum de GPS-gegevens die in de bestanden zijn opgeslagen. Soms ontbreekt dit, is het onjuist of niet specifiek genoeg.

Verander dit als volgt:

• Open de bewerkingsmodus
  • Kies 'Toeristische informatie'
  • Kies waar je de informatie in uw album wilt toevoegen
  • Klik op de naam van de stad / locatie bovenaan de zijbalk
  • Zoek de locatie die u wilt toevoegen, bijvoorbeeld stad, monument, oriëntatiepunt, berg enz.

Er verschijnt een lijst met beschikbare toeristische informatie rondom het punt dat je gezocht hebt. Staat de informatie die je wilt er niet bij? Vraag dan het ontbrekende punt aan, en voegen het toe aan de database voor je.