Opmaak wijzigen

Afdrukvoorbeeld

De opmaak van je fotoboek of magazine wordt gebaseerd op de compositie van je online album. Na het klikken op de 'bestel'-knop  krijg je een voorbeeld te zien aan de rechterzijde. Scroll door de pagina's om te zien of je tevreden bent met de opmaak van je album.

Highlights (1 enkele foto op een rij) kunnen over twee pagina's in je fotoboek of magazine afgedrukt worden. Kijk in het 'afdrukvoorbeeld' of de juiste foto's worden uitgelicht in het album voordat je het afdrukt.

Opmaak wijzigen

Ga terug om je album te bewerken en open de 'bewerk en verrijk'-modus door op het potlood icoontje  bovenaan rechts te klikken.

Omslag

Het kan zijn dat een deel van je omslagfoto niet te zien is op de omslag. Je kunt er voor kiezen om een andere omslagfoto in te stellen voor je album. Een foto met het onderwerp in het midden of een landschapsfoto zijn wellicht goede opties. Je kunt er ook voor kiezen om je fotoboek of magazine in een andere vorm te bestellen.

Foto's te klein?

Je kunt minder foto's op een rij slepen om de foto's groter te maken of een ander template ('groot', 'uitgelicht' bijvoorbeeld) kiezen. Daarnaast kun je overwegen je boek of tijdschrift als liggend exemplaar te bestellen.