Browser ondersteuning

Oudere browsers zoals de Android browser of Internet Explorer 10 en ouder ondersteunen niet de nieuwste technieken die MyAlbum gebruikt om een snelle en soepele gebruikerservaring te kunnen bieden. Gebruik je een browser die niet meer wordt ondersteund dan adviseren we om 'Google Chrome' te installeren. Deze browser houdt zichzelf up to date en werkt op vrijwel ieder apparaat.

Je kunt er ook voor kiezen om je huidige browser te updaten:

Update Safari: https://support.apple.com/en-en/HT201541
Update IE: https://www.microsoft.com/en-us/download/internet-explorer.aspx
Update Firefox: https://support.mozilla.org/en-US/kb/update-firefox-latest-version
Update Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95414?hl=en