Geanimeerde foto's

Foto's die over de volledige breedte in je album staan animeren als je er bij langs scrollt. Op deze manier kun je het volledige beeld bewonderen zonder teveel te moeten scrollen.

Animatie uitschakelen per foto

Wil je niet dat deze foto's animeren dan kun je dat per foto uitschakelen. Klik op het potlood icoon  om de 'bewerk en verrijk'-modus te openen. Klik vervolgens op de foto met de animatie en zet het vinkje uit voor 'Geanimeerde weergave'.

Animatie uit voor gehele album

Je kunt de animatie ook uitschakelen voor al je foto's in het album, die doe je via het menu onder de drie bolletjes rechtsbovenin het album, kies voor 'instellingen' en vervolgens haal je het vinkje weg bij 'toon animaties'.

Animatie uit voor al je albums

Je kunt de animatie ook uitschakelen voor alle albums die je nog maakt/ gaat maken. Ga naar het profiel van je account klik op 'instellingen' en vervolgens haal je het vinkje weg bij 'toon animaties'.

Wil je deze instelling ook toepassen op je bestaande albums dan klik je op je profiel nog op de link "Pas deze instellingen toe op alle albums".