Templates

Wat is het?

Kies een passende layout voor ieder album dat je maakt. Met templates maak je automatisch een album dat er fantastisch uitziet.

Hoe werkt het?

Nadat je een titel voor je album hebt gekozen blader je door de templates aan de linkerzijde. Met de voorvertoning kun je zien hoe je album er met het desbetreffende template uit komt te zien. Kies het template dat je het mooiste vindt en klik onderaan de balk op 'toepassen'. Als je een Premium template hebt gekozen kun je deze alleen toepassen als je een Premium account hebt.

Personaliseren en verrijken

Optioneel kun je de manier waarop de foto's in je album worden gesorteerd aanpassen (chronologisch, upload of bestandsnaam). Personaliseer vervolgens je album door foto's en video's te verslepen en verrijkingen toe te voegen zoals tekst, weer, kleuren etc. of door de vorm van items te veranderen.

Verander het template achteraf

Open de 'bewerk en verrijk'-modus door op het potlood icoon rechtsboven  te klikken. Vervolgens klik je op de template naam bovenaan de 'bewerk en verrijk' balk. Kies het template uit de lijst dat je mooi vindt, bekijk de voorvertoning, en klik op 'Toepassen'.