Verander de sortering van je album

Klik op het potlood  om de bewerk- en verrijk balk te openen. Klik op de naam van het huidige template bovenaan en kies vervolgens de manier waarop je de items wil sorteren:

• Chronologish (Op basis van de datum en tijd waarop de foto's en video's zijn gemaakt)
  • Upload (Op datum en tijd dat er een batch van foto's en video's is geupload)
  • Bestandsnaam (op alfabetische/ numerieke volgorde)

Bekijk de voorvertoning om te kijken of de uitwerking van de sortering is wat je wenst en klik op 'toepassen'.