Verander de sortering van je album

Klik op 'bewerk' om de bewerk- en verrijk balk te openen. Klik op 'Template & sortering' onderaan in de bewerk balk aan de linkerzijde. Kies hoe je het album wil sorteren:

• Chronologisch (Op basis van de datum en tijd waarop de foto's en video's zijn gemaakt)
  • Upload (Op datum en tijd dat er een batch van foto's en video's is geupload)
  • Bestandsnaam (op alfabetische/ numerieke volgorde)

Bekijk de voorvertoning om te kijken of de uitwerking van de sortering is wat je wenst en klik op 'toepassen'.