Ik kan niet uploaden

In sommige oudere browsers is het niet mogelijk gebruik te maken van de uploader van MyAlbum, bijvoorbeeld Safari 5.x

In dit geval bevelen wij de gratis webbrowser 'Google Chrome' aan. Deze is op vrijwel alle computers beschikbaar en houdt zichzelf up-to-date.

Je kunt er ook voor kiezen om de browser die je nu gebruikt de updaten:

Safari updaten: https://support.apple.com/nl-nl/HT201541
IE updaten: https://www.microsoft.com/nl-nl/download/internet-explorer.aspx
Firefox updaten: https://support.mozilla.org/nl/kb/firefox-bijwerken-meest-recente-versie
Chrome updaten: https://support.google.com/chrome/answer/95414?hl=nl