CMS QL-ICT - Albums beheren en plaatsen

Log in met het e-mailadres en wachtwoord van de school. Vervolgens kun je de albums invoegen (embedden) met het CMS van QL-ICT op een willekeurige pagina van de school site.

Nadat je inlogt kom je op de overzichtspagina met al je albums. Klik op het album dat je op de site wil plaatsen, en vervolgens rechtsbovenin op het icoon met de drie bolletjes. Selecteer 'Delen' en vervolgens ‘Embedden’.

Je kunt ook een nieuw album aanmaken door op + rechtsboven te klikken.

Stap 2

• Ga nu naar het CMS en log daar in.
  • Ga naar de pagina waar je het album wilt invoegen (embedden).

• Klik in de werkbalk op ‘widget invoegen’
  • Kies voor de widget ‘Insluitcode invoegen’
  • Plak de gekopieerde tekst van Mijnalbum (Control+V)
  • Pas in de code de breedte aan van 850 naar 360.
  • Pas de hoogte aan van 478 naar 269.
  • Opslaan