Volgorde veranderen

Je kunt eenvoudig de foto's (en video's) in je album verplaatsen zodat ze in de volgorde staan die jij wenst. Die doe je door ze te verslepen. Open de 'bewerk en verrijk'-modus door rechtsboven in je album op het potloodje  te klikken. Vervolgens verander je de opmaak van je album door je foto's, video's of andere elementen te verslepen.

Sortering wijzigen

Je kunt ook de sortering van je album aanpassen op:

• Chronologish (Op basis van de datum en tijd waarop de foto's en video's zijn gemaakt)
  • Upload (Op datum en tijd dat er een batch van foto's en video's is geupload)
  • Bestandsnaam (op alfabetische/ numerieke volgorde)

Dit doe je door in de 'Bewerk en verrijk'-modus op de naam van het huidige template te klikken. In de zijbalk kun je dan de sortering aanpassen.

Verrijken

Maak je album nog mooier door het te verrijken met tekst, kaartjes, icons, het weer etc. of door de vorm van elementen te veranderen.