Foto's en video's toevoegen

Voeg foto's en video's toe aan een bestaand album door het album te openen in de bewerk modus, dit doe je door op het  rechts bovenaan te klikken. Als je de bewerk modus open hebt staat er aan de linkerzijde van het scherm een balk met elementen die je aan je album kunt toevoegen. Kies voor 'Foto's en video's' om nieuwe foto's of video's toe te voegen aan een bestaand album.

Meerdere fotografen?

MyAlbum biedt ook 'groepsalbums' aan. Klik rechtsboven in het album op de  en selecteer 'bijdragen...' om je foto's en video's toe te voegen. De album eigenaar krijgt een verzoek om je foto's en video's goed te keuren.