Filters

Zijn verschillende camera's gebruikt om je album te maken? Een filter kan zorgen voor een meer uniform geheel.

Voeg één van de 9 filters toe aan je foto's. Je kunt de filters op twee verschillende manieren toevoegen als je bent ingelogd:

Open het album met de foto(s) waar je een filter aan wil toevoegen. Klik met de rechtermuisknop op de foto van je keuze. Kies uit de 'verrijkbalk' aan de linkerzijde van je scherm het filter van je keuze.

Klik op het potlood icoon  rechtsboven. Klik vervolgens op de foto waar je het filter aan wil toevoegen. De filters verschijnen in de 'Bewerk & Verrijkbalk' aan de linkerzijde van je scherm.