Standaard mail in Windows XP

Stel het standaard mailprogramma in Windows XP als volgt in:

• Druk op Windows Logo knop + R. Dit opent het "Run" commando.
  • Type appwiz.cpl , en selecteer dan OK. Dit opent "Add or Remove Programs."
  • In de linkerkolom, klik op Set Program Access and Defaults.
  • Selecteer Custom.
  • Onder "Choose a default e-mail program," klik op het email programma van je keuze, zoals Microsoft Outlook, Yahoo Mail, of Outlook Express.
  • Klik op OK.