Account verwijderen

Abonnement opzeggen

Wil je het Premium of Business abonnement opzeggen? Ga hiervoor naar je profiel en klik op het linkje 'account aanpassen' onder het kopje 'Account'. Zet 'automatisch vernieuwen' uit. Je abonnement loopt automatisch af en al je albums blijven kosteloos bewaard.

Gehele account verwijderen

Verwijder eerst al je albums en bookmarks. Open vervolgens je profielpagina door op je avatar rechtsboven te klikken en 'profiel' te selecteren. Scroll vervolgens helemaal naar onderen en klik op de link 'ik wil mijn account verwijderen'.

Nuttig? Ja | Nee