Diashow

De nieuwe stijl is gericht op het tonen van het gehele verhaal in plaats van losse momenten. Toch kun je nog steeds gebruik maken van de diashow of één voor één door de foto's en video's heen bladeren.

Klik om de diashow te starten op de foto of video waar je wil beginnen en selecteer vervolgens de play-knop. Met de pijltjes (of de pijltjes op het toetsenbord) kun je ook zelf één-voor-één door de foto's heen bladeren.