Foto/ video of element verwijderen

Er zijn twee manieren om een foto/ video of element uit een album te verwijderen. Controleer of je bent ingelogd en je één van je eigen albums wil verrijken.

• Selecteer de foto/ video of element met een rechtermuisklik en selecteer 'verwijderen'.
  • Klik op het potloodje  rechtsboven in je album en selecteer vervolgens het foto/ video of element dat je wil verwijderen. Klik op de 'prullenbak' onderin in de 'verrijk-balk' aan de linkerzijde van je scherm.