Delen via e-mail werkt niet

In sommige gevallen kan het voorkomen dat bij het delen van een album het e-mail icoon niet werkt/ niet reageert, er opent dan geen nieuw email bericht. MyAlbum maakt gebruik van het default e-mail programma of webmail die staat ingesteld in je internet browser. Als je geen "e-mail handler" hebt ingesteld werkt deze link dus niet.

Je kunt een andere deelmogelijkheid kiezen of op het link-symbool klikken en de link kopiëren en in een email bericht plakken. Maar als je dit probleem hebt kun je er ook voor kiezen om de e-mail handler in te stellen in je browser settings, dit gaat als volgt: