Foto's en Video's downloaden

Als je een album aanmaakt bij MyAlbum bewaren we de originele bestanden voor je. Als je later je foto's of video's wil opslaan kun je dat op twee manieren doen:

Eén voor één:

Open het album met de bestanden die je wil downloaden en klik op de gewenste foto/ video. Klik op het drie bolletjes (…) icoon rechts bovenin. Kies vervolgens 'download origineel'.

Om een video te downloaden klik je op de foto voor of na de video en navigeer je naar de video in "fullscreen" modus. Nu kun je op de drie bolletjes klikken om de video te downloaden.

Het hele album:

Je kunt albums in één keer downloaden (tenzij de album eigenaar dit uitgeschakeld heeft). Klik op de overzichtspagina op de drie bolletjes bij het album dat je wil downloaden. Er opent een menu, kies vervolgens voor 'Downloaden'.

Downloaden door anderen

Je kunt voor je eigen albums bepalen of bezoekers foto's/video's mogen downloaden. Standaard is dit wel mogelijk.

Je kunt de instelling individueel per album wijzigen via het menu in het album rechts bovenin (Album instellingen). Je kunt het standaard voor alle albums instellen via je Profiel. Je kunt uiteraard altijd je eigen albums downloaden ook al heb je ingesteld dat anderen dit niet kunnen.