Fotosite met persoonlijke link

Maak je eigen fotosite met een persoonlijke link door de fotoalbums die je wilt publiceren in een map te plaatsen. Dit doe je door de albums boven op elkaar te slepen.

Selecteer nu in de map het deel-icoontje. Je kunt de link die automatisch wordt gegenereerd gebruiken, of zelf de link personaliseren. Klik op de link om het uiterlijk van je map aan te passen door een andere omslagfoto te selecteren en links naar je social media profielen toe te voegen.

Wachtwoord

Daarnaast is het mogelijk om een gedeelde map te beveiligen met een wachtwoord. Open de map via de link die je hebt toegevoegd en klik op het icoon met de drie bolletjes rechtsboven. Selecteer 'wachtwoord instellen'. Als je later het wachtwoord wilt wijzigen, verwijder je eerst het oude wachtwoord en stel je vervolgens een nieuw wachtwoord in.