Omslagfoto wijzigen

Je kunt op twee verschillende manieren de omslagfoto van je albums wijzigen als je bent ingelogd:

Open het album in 'verrijking-modus' door op het potlood  te klikken rechtsboven. Selecteer de foto die je wilt instellen als omslag. Kies vervolgens in de 'verrijking balk' links: 'gebruik als omslagfoto'.

Open het album en klik met de rechtermuisknop op de foto die je als omslag wil instellen. Kies vervolgens de optie 'als omslag instellen'.