Omslag wijzigen

Na het uploaden van je foto’s en video’s en invullen van de titel van je fotoboek kun je een omslag kiezen voor je album. Deze wordt weergegeven boven je online album en je fotoboek.

OMSLAG WIJZIGEN

Je kunt uiteraard ten alle tijde de omslag wijzigen in een bestaand album:

• Open het album
  • Klik op het potlood om de bewerkmodus te openen
  • Selecteer de omslag
  • Kies een andere omslag uit de lijst van suggesties aan de linkerzijde

OMSLAGFOTO WIJZIGEN

Het is ook mogelijk om een andere foto te kiezen die op de omslag gebruikt wordt:

• Open het album
  • Klik op het potlood om de bewerkmodus te openen
  • Selecteer de foto die je wilt instellen als omslag.
  • Kies vervolgens in de 'bewerk-balk' links: 'gebruik als omslagfoto'.

Je kunt ook (als je als album eigenaar bent ingelogd) in het album met de rechtermuisknop een foto aan klikken als omslag wil instellen. Kies vervolgens de optie 'als omslag instellen'.