Account nodig om te bekijken?

Als je bij delen de optie 'iedereen' hebt aangevinkt kan iedereen die jij een album stuurt het bekijken. Zij hoeven niet in te loggen of registreren. De link opent op ieder apparaat, het is niet nodig een app te installeren.

Privé delen

Kies je voor 'Privé delen' dan dient men wel in te loggen/ registreren bij MyAlbum. Je deelt dan de link inclusief een toegangscode. Nadat de bezoeker heeft ingelogd vullen zij eenmalig de toegangscode in. Vervolgens kan men altijd de map of het album bekijken als men is ingelogd.

Jij kunt op ieder moment die toegang weer intrekken en de code wijzigen. Zo houdt je altijd grip op wie toegang heeft tot een album/ map en wie niet.

Nuttig? Ja | Nee