Tips & Tricks

Als je MyAlbum veel gebruikt zul je veel "handigheidjes" ontdekken. Om het je gemakkelijk te maken, hebben we ze hier voor je op een rijtje gezet.

Kleurgebruik

• Elementen naast elkaar met dezelfde achtergrondkleur worden als één geheel getoond.
  • Wanneer je een element invoegt tussen twee anderen met dezelfde achtergrondkleur krijgt hij dezelfde kleur.
  • De laatst gebruikte kleur wordt onthouden.

Serie bewerkingen

Je kan meerdere elementen selecteren en:

• voor de gehele selectie de achtergrondkleur en/of de vorm instellen
  • de gehele selectie verslepen en ergens invoegen met behoud van opmaak (vorm/verhoudingen).

Icons

• Zoek op “hand drawn”  voor alle hand getekende icons
  • Zoek op “quote” voor alle quotes
  • Zoek op “decoration” voor versieringen, borders en decoratieve elementen.
  • Geef een goede albumtitel op voor passende icon-suggesties

Tourist info

Is er weinig touristische informatie beschikbaar op je locatie? Zet de site eens op een andere taal, vaak is er in andere talen andere informatie beschikbaar. Het kan ook wat extra's toevoegen aan je verhaal zo'n buitenlandse tekst er in.

Hotkey functies

Ctrl + select: Meerdere foto’s/elementen selecteren (verrijken)
Ctrl + shift: Serie foto’s/elementen selecteren (verrijken)
Ctrl + A: Alle elementen selecteren (verrijken)
Ctrl/cmd + E: Open de verrijk-modus
Rechter muisknop op foto: Opties tonen bij de foto (verrijken)
L: Like
- - lijn in tekstvak
- Opsommingsteken invoegen in tekstvak
(c)(r)(p)(tm) copyright tekens toevoegen
*tekst* Tekst cursief
**tekst** Tekst bold
***tekst*** Tekst cursief en bold

Ordenen

• Sleep albums op elkaar op je overzichtspagina en creëer mappen voor een beter overzicht.
  • Sleep een album naar linksboven om deze weer uit je map te plaatsen.