Album delen

MyAlbum is standaard privé, jij bepaalt of en wie je albums te zien krijgen. Deel je album specifiek met de personen die jij belangrijk vindt. Klik in het album dat je wil delen op het deel-icoontje  rechtsbovenin. Kies in de 'pop-up' het medium dat je wil gebruiken (E-Mail, een directe link, Facebook, Twitter of Pinterest).

Wil je meerdere albums tegelijk delen? Je kunt ook openbare mappen maken met een eigen URL. Lees daarover meer in dit artikel.

Als je op het email icoon klikt en er gebeurt niets komt dit doordat je geen standaard email programma hebt ingesteld in je browser. Kies in dit geval voor het link icoon en kopieer de link in een nieuw bericht om je album te delen of volg deze instructies.