Mappen

Je kunt je fotoalbums ordenen door ze in de overzichtspagina boven op elkaar te slepen. Zo creëer je mappen.

Je kunt een map met albums delen door in de map te tikken op het deel-icoontje. Je kunt de link die je ziet, delen met vrienden. Gebruik het webadres dat automatisch wordt aangemaakt, of verzin zelf een webadres.

Wachtwoord

Voeg een wachtwoord toe aan je gedeelde map om de toegang te beperken tot de mensen met wie jij de foto's wil delen. Ga via de link naar de map en klik rechtsboven op het icoontje met de drie bolletjes. Kies vervolgens uit het menu de optie "Wachtwoord instellen".

Als je later het wachtwoord wil wijzigen, verwijder je eerst het oude wachtwoord en stel je vervolgens een nieuw wachtwoord in.