Map delen

Je kunt een map aanmaken en delen door de link naar de map te delen. De link vind je onder het deel-icoontje in de map. Je kunt eventueel zelf de link aanpassen voordat je deze deelt.

Wachtwoord

Voeg een wachtwoord toe aan je gedeelde map om de toegang te beperken tot de mensen met wie jij de foto's wil delen. Ga via de link naar de map en klik rechtsboven op het icoontje met de drie bolletjes. Kies vervolgens uit het menu de optie "Wachtwoord instellen". Als je later het wachtwoord wil wijzigen, verwijder je eerst het oude wachtwoord en stel je vervolgens een nieuw wachtwoord in.