Map delen

Open de map die je wil delen. Selecteer het pictogram ‘delen’ (rechtsboven). Selecteer een platform om je album te delen of kopieer de link.

Wachtwoord

Stel de map in op ‘privé’. Bezoekers dienen een extra eenmalige code / wachtwoord in te voeren om toegang te krijgen tot uw map (of albums in de map). Na het invoeren van het wachtwoord moeten kijkers zich registreren / inloggen om de beschermde map te bekijken.