Nieuw Album/ fotoboek

Klik op de paarse + knop en voer de titel en ondertitel van je album in, kies vervolgens het template dat je wil gebruiken. Upload de foto's en video's die je wil uploaden en MyAlbum maakt zet een prachtig album voor je klaar. Vervolgens kun je dit bewerken, direct delen met vrienden en familie of laten afdrukken als fotoboek.

Gratis hoge kwaliteit opslag

Met een gratis Basic account blijven je foto's in hoge kwaliteit (maximaal 16 megapixels/ 1080p) bewaard, upgrade om de originelen te behouden en te kunnen downloaden.

Stap voor stap

Klik op 'Kies Foto's/Video's' en selecteer en upload de foto’s (en video’s) die je wil gebruiken. MyAlbum creëert een album voor je, wat je vervolgens kunt bewerken door de volgorde, grootte en vorm van je foto's en video's te veranderen. Verder kun je het album verrijken met tekst, een kaartje van de omgeving, het weer en kleur en iconen bijvoorbeeld.