Nieuw Album/ fotoboek

Klik op de knop 'Nieuw album' of 'Maak je eigen album' bovenaan je scherm om een nieuw album te maken dat je online kunt delen, of direct een fotoboek aan te maken.

Klik op 'Kies Foto's/Video's' en selecteer en upload de foto’s (en video’s) die je wil gebruiken. MyAlbum creëert een album voor je, wat je vervolgens kunt bewerken door de volgorde, grootte en vorm van je foto's en video's te veranderen. Verder kun je het album verrijken met tekst, een kaartje van de omgeving, het weer en kleur en iconen bijvoorbeeld.