Nieuw Album aanmaken

Klik op de knop 'Nieuw album' of 'Maak je eigen album' bovenaan je scherm om een nieuw album aan te maken.

Selecteer en upload je foto’s (en video’s) en MyAlbum creëert een album voor je, wat je vervolgens kunt bewerken door de volgorde, grootte en vorm van je foto's en video's te veranderen. Verder kun je het album verrijken met tekst, een kaartje van de omgeving, het weer en kleur en iconen bijvoorbeeld.