Groepsalbums

Vrienden kunnen foto’s en video's aan je album toevoegen via de drie bolletjes  rechts bovenin het album. De eigenaar van het album bepaalt uiteindelijk of ze er ook in komen te staan. Van nieuw toegevoegde foto's en video's ontvang je als eigenaar een melding, waarna je kunt aangeven of je ze wil toevoegen of niet.

Bijdrages uitschakelen

Wil je niet dat men foto's aan je albums toe kan voegen, dan kun je dit uitschakelen in de album instellingen (drie bolletjes rechts bovenin » 'bijdrages toestaan' uitvinken) of voor al je albums in je profiel onder het kopje 'instellingen'.

 

Nuttig? Ja | Nee
Mogelijk gemaakt door Zendesk