Bookmarks

Je kunt albums van anderen die je bekijkt bookmarken en zo aan je overzichtspagina toevoegen. Je wordt dan op de hoogte gehouden van nieuwe foto's of video's die aan het album worden toegevoegd.

Je bookmarked een album door op het ster-icoontje () aan het einde van het album te klikken. Je avatar verschijnt nu onderaan het album onder het kopje "bookmarked by" mits de album eigenaar dit ingeschakeld heeft.

 

bookmark_screenshot_2x.png.png

Nuttig? Ja | Nee
Mogelijk gemaakt door Zendesk