Tourist info

Je kunt de toeristische info toevoegen aan je album via het potlood-icoontje  bovenaan het album. Selecteer Tourist info.

Tip: Is er weinig touristische informatie beschikbaar op je locatie? Zet de site eens op een andere taal. Het kan ook wat extra's toevoegen aan je verhaal zo'n buitenlandse tekst er in.

Verander de locatie

Als er geen plaatsgegevens beschikbaar zijn in je foto's of video's dan worden de suggesties gebaseerd op je huidige locatie. Verander dit door bovenaan in de 'Bewerk en Verrijkbalk' op de locatie te klikken. Je kunt nu zoeken op de gewenste locatie.