Bewerk en verrijk

Klik om je albums te bewerken rechtsboven op het potlood . In de het fotoboek afdrukvoorbeeld klik je op het menu knopje rechtsboven (...) en vervolgens kies je voor 'bewerkmodus openen'. Pas vervolgens de volgorde en grootte aan door de foto's beet te pakken en te verslepen naar een andere positie. Ook is het mogelijk de vorm van je foto's te veranderen.

Maak het verhaal compleet

Maak je album nog leuker door het te verrijken met tekst, een kaartje van de omgeving, het weer, kleur en iconen bijvoorbeeld.