Wordpress Plugin

Gebruik MyAlbum als hosted fotogalerij voor Wordpress. Installeer de gratis plugin en gebruik MyAlbum als gratis hosted fotogalerij. Je hoeft niet te kunnen coden, ga direct aan de slag.

De Plugin installeren

Download de plugin en installeer het in je Wordpress admin omgeving. Vraag een token op vanuit het tab 'tokens' op je MyAlbum profiel. Open het settings tab van de plugin en vul je token in om je MyAlbum account te koppelen.

Albums embedden

Nadat je de plugin hebt geïnstalleerd en geactiveerd embed je albums op de pagina van je keuze via de 'Media toevoegen'-knop:

Selecteer 'Invoegen via MyAlbum' om je albums te embedden.

Album samenvatting

Als je gebruik maakt van een Gratis of Premium account dan worden albums in je site ingesloten als 'samenvatting' met een link naar het volledige album op MyAlbum. De samenvatting bestaat uit 4 regels in je album. Aan het eind van de samenvatting staat een link naar het volledige album op MyAlbum.

Volledige embed

Upgrade naar Business om het complete album te embedden op je site zonder verwijzing naar MyAlbum. Albums die via de plugin op je site zijn ingesloten/ geëmbed bevatten geen omslagfoto en titel.