Footer niet tonen

Standaard worden je avatar en naam en dat van de mensen die je album "bookmarken" onderaan je album getoond. Je kunt dit uitzetten:

Voor al de albums die je nieuw aanmaakt

Ga naar MyAlbum en open je profielpagina door op rechtsboven op je avatar te klikken. Selecteer "Instellingen" en vink vervolgens "Toon Avatar(s)" uit.

Voor al je bestaande albums

Ga naar MyAlbum en open je profielpagina door rechtsboven op je avatar te klikken. Selecteer "Instellingen" en vink vervolgens "Toon Avatar(s)" uit. Klik vervolgens op de link "Voor al je bestaande albums" onderaan de pagina.

Per individueel album

Open het album en selecteer het (…) icoon rechtsboven, klik vervolgens op "album instellingen" en vink "Toon Avatar(s)" uit.